Tipuri de nod pentru cravata

Orice barbat elegant este “dependent” de camasi elegante, costume si cravate. Pentru aceasta de fiecare data nodul cravatii pe care o poarta trebuie sa fie facut impecabil, fara nici o greseala. Inainte de a trece la urmatorul capitol si anume cum facem un nod pentru cravata trebuie sa vorbim putin despre cate tipuri de noduri pentru cravata exista si care sunt acestea.

Ei bine, cele mai folosite noduri pentru cravata sunt:

  1. Nodul simplu,  dupa cum ii zice si numele este cel mai simplu nod care poate fi facut. Se face si se desface foarte usor si in plus se potriveste cam la toate modelele de camasi indiferent de geulerul acestora.
  2. Nodul dublu, supranumit su nodul printului Albert este foarte apropiat de nodul simplu singura diferenta dintre cele doua fiind ca la pasul 2 despre care vom vorbi intr-un articol urmator cravata se va infasura de doua ori.
  3. Nodul Windsor, a fost denumit astfel dupa ducele de Windsor si este un nod foarte interesant ale carui origini se trage din Anglia.
  4. Nodul mic, denumit si nodul Kent este foarte mic, dupa cum va puteti da seama din numele sau. Avantajul acestui nod de cravata este acela ca va folosi foarte putin din lungimea cravatei.
  5. Nodul incrucisat este cel mai greu nod de cravata de realizat, insa este si cel mai frumos, bineinteles atunci cand este realizat corect.

Inarmati-va cu rabdare si mult timp liber si treceti la treaba. In curand voi face cate un articol dedicat fiecarui nod de cravata care va explica pe larg cu imagini ajutatoare cum putem face un nod de cravata. Mult succes !

S-ar putea sa iti placa si urmatoarele camasi:
Model de camasa barbati din categoria: Blog. Pentru mai multe modele apasati click pe una din imaginile de mai sus si veti fi trimis catre catalogul unde puteti vedea toate modelele de camasi disponibile pe site.
Copyright © 2011 Camasi Barbati . Toate drepturile rezervate.
Camasi Catalin Botezatu