Cum alegem o camasa pentru nunta?

Alegerea camasii pentru mire a fost intotdeauna una dintre cele mai grele sarcini, deoarece dupa cum probabil stiti tinuta mireului este cel putin la fel de importanta la fel ca si cea a miresei. Viitorul mire trebuie sa tina cont de absolut toate detaliile atunci cand isi cumpara camasa, deoarece nu este momentul potrivit in care sa “o dea in bara” cu tinuta.

Cele mai frecvente intrebari sunt: ce culoare ar trebui sa aiba camasa mirelui? Ce  tip de guler ar trebui sa aiba? Oare este mai bine sa se poarte papion sau cravata? Daca nodul de cravata nu va iesi bine?

Ei bine, la mai toate intrebarile de mai sus raspunsul sta in gusturile fiecarei persoane in parte. Gusturile insemnand preferintele sale in concordanta cu bunul gust. Eu personal prefer camasile albe cu cravata, sau camasile albe cu guler inalt. Nu ma bazez pe nici o publicatie de moda, sau zvon dat de cine stie ce  stilist celebru, sunt doar preferintele mele personale.

 

 

S-ar putea sa iti placa si urmatoarele camasi:
Model de camasa barbati din categoria: Blog. Pentru mai multe modele apasati click pe una din imaginile de mai sus si veti fi trimis catre catalogul unde puteti vedea toate modelele de camasi disponibile pe site.
Copyright © 2011 Camasi Barbati . Toate drepturile rezervate.
Camasi Catalin Botezatu