Camasi elegante pentru barbati

Peste tot auzim, camasi, camasi, camasi. Camasi sport, camasi casual, camasi negre, camasi roz si asa mai departe. Sa nu uitam totusi de camasile albe care desi in ultima perioada au cam fost inlocuite de camasile sport au totusi o valoarea foarte mare atunci cand aducem in ecuatie termenii eleganta, stil si rafinament. Este absolut necesar sa purtam camasi elegante atunci cand participam la un eveniment, un eveniment formal la care se cere o tinuta impecabila, la 4 ace cum se spune.

Acum daca tot vorbim de camasi elegante, probabil o parte din voi isi pun intrebarile: cum este o camasa eleganta ? ce face o camasa eleganta ? Ei bine, aici am putea filozofa cateva ore fara oprire insa ne vom rezuma doar la cateva chestii generale, cele mai importante de altfel. Primul lucru care determina eleganta unei camasi este calitatea aceasta, calitatea fiind data de material, care este absolut necesar sa fie unul de o calitate superioara. Un alt lucru foarte des intalnit la camasi elegante este manseta dubla, care poate gazdui foarte frumos o pereche de butoni.

Indiferent de ce stil preferati, camasile elegante trebuie sa fie foarte bine croite, sa cada bine pe langa corp, sa nu fie foarte largi dar nici foarte cambrate, manecile sa fie potrivite iar materialele folosite sa fie de calitate. Stiu, pare complicat dar in realitate este foarte simplu si tot ce aveti nevoie este rabdare si cunostinte medii despre camasi, o parte din informatiile care trebuie sa le aveti au fost deja prezentate in acest articol deci sunteti cu un pas mai aproape. Mult succes in alegerea unei camasi elegante !

Model de camasa barbati din categoria: Blog. Pentru mai multe modele apasati click pe una din imaginile de mai sus si veti fi trimis catre catalogul unde puteti vedea toate modelele de camasi disponibile pe site.
Copyright © 2011 Camasi Barbati . Toate drepturile rezervate.
Camasi Catalin Botezatu